Shape Shape
RRETH NESH

Jemi pranë jush në çdo vendim të rëndësishëm që do të merrni.

“Nëse kërkoni mbështetje për të siguruar të ardhmen tuaj dhe të familjarëve tuaj, drejtohuni tek Albsig, pasi për ne jeni aseti më i çmuar.”

Planifikoni të ardhmen tuaj duke filluar nga sigurimi i jetës. Albsig ofron për ju një shumëllojshmëri paketash në varësi të mbulimit që dëshironi.

 • 5 produkte sigurimi
 • Mundësi kursimi
 • Mbrojtje financiare
 • E ardhme e siguruar
RRETH NESH

Jemi pranë jush në çdo vendim të rëndësishëm që do të merrni.

“Nëse kërkoni mbështetje për të siguruar të ardhmen tuaj dhe të familjarëve tuaj, drejtohuni tek Albsig, pasi për ne jeni aseti më i çmuar.”

Planifikoni të ardhmen tuaj duke filluar nga sigurimi i jetës. Albsig ofron për ju një shumëllojshmëri paketash në varësi të mbulimit që dëshironi.

 • 5 produkte sigurimi
 • Mundësi kursimi
 • Mbrojtje financiare
 • E ardhme e siguruar

PRODUKTET ALBSIG - JETË

SIGURIMI I JETËS

Pse duhet të blej sigurimin e jetës?

1. Zëvendëson të ardhurat për personat në ngarkim.

Nëse njerëzit varen nga të ardhurat tuaja, sigurimi i jetës mund t’i zëvendësojë ato të ardhura nëse ju vdisni. Rasti më i njohur për këtë janë prindërit me fëmijë të vegjël.

2. Krijon një trashëgimi për familjarët tuaj.

Edhe nëse nuk keni asete të tjera për t’i kaluar trashëgimtarëve tuaj, mund të krijoni një trashëgimi duke blerë një policë sigurimi jete dhe duke i përcaktuar ata si përfitues.

3. Paguan shpenzimet përfundimtare.

Sigurimi i jetës mund të paguajë shpenzimet e funeralit dhe kosto të tjera që nuk mbulohen nga sigurimi shëndetësor.

4. Sigurimi Jetë dhe Shëndet.

Albsig Jetë ofron alternim të Sigurimit të Jetës me Sigurimin e Shëndetit, një nga kombinimet më të mira. Nëpërmjet Sigurimit të Shëndetit mund të identifikoni dhe monitoroni shëndetin tuaj.

ALBSIG JETË

Jemi këtu për ju!

“Atëherë kur përballeni me sfida shëndetësore, por edhe atëherë kur dëshironi të krijoni një të ardhme më të sigurt financiarisht për familjarët tuaj, ne ju gjendemi pranë. Së bashku do të jemi në gjendje të kalojmë çdo vështirësi.”

home-testimonials-1
home-testimonials-2
...

100% Klientë të Kënaqur.

shape10.png
...

Albsig Jetë – Një partner me përvojë në anën tuaj!

BLOG

Shape

Dëshironi që dikush të kujdeset për të ardhmen tuaj dhe të familjarëve?

Rezervo një Takim për t’u konsultuar me profesionistët e sigurimeve.

  Open WhatsApp
  Na kontaktoni !
  Mirë se vini në ALBIG-JETË !
  Përshendetje !
  Si mund t'ju ndihmojmë ?